loading
close
SON DAKİKALAR

Bodrum'daki yangın devam ediyor

Bodrum'daki yangın devam ediyor
Tarih: 29.07.2021 - 19:17
Kategori: Şehir

Muğla'nın Bodrum ve Aydın'ın Didim ilçelerinde de orman yangınları çıktı. Didim'deki yangın kontrol altına alınırken Bodrum'daki yangın devam ediyor. Milas'ta orman yangını; alevler iki otelin bahçesine kadar dayandı

Muğla'nın Milas ilçesinde, ormanlık alanda yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ederken, alevler 5 yıldızlı 2 otelin bahçesine kadar dayandı. Bodrum'da yangın bölgesine yakın oteldekiler, tedbiren deniz yoluyla tahliye ediliyor.

Meşelik Mahallesi, Kuyucak mevkiindeki çam ağaçları ile kaplı ormanlık alandan saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. Oteller bölgesine yakın bir bölgede çıkan yangın, kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

Alevler bölgedeki 5 yıldızlı 2 otelin bahçesine kadar dayandı. Alevlere 8 arazöz ve 6 itfaiye aracı ve 40 orman işçisi ile müdahale edildi. İş makineleri ile da ormanlık alanda yol açma çalışmaları sürüyor. Jandarma ekipleri, sahildeki tatilcileri tedbir amacıyla bölgeden uzaklaştırdı. Bazı tekne sahipleri, karadan ulaşımın zor olduğu bölgedeki otellerde kalan turistlerin tahliyesi için destek verdi.

Ters esen rüzgar nedeniyle söndürme çalışmalarında güçlük yaşandığı bildirildi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları