loading
close
SON DAKİKALAR

Boğa Burcu 2020'de neler yaşıyor?

Boğa Burcu 2020'de neler yaşıyor?
Tarih: 01.01.2020 - 15:26
Kategori: Astroloji

2020’de Boğa burcu neler Yaşıyor? Aşk ve iş hayatında ne gibi gelişmeler olacak? Para durumunda bir değişiklik var mı?

Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeni yıla 10 Ocak tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ile başlıyorsun. Bu Ay tutulması, kardeşler, yakın çevre, kuzenler ile olan ilişkilerini etkiliyor olacak. Uzun zamandır görmediğin aile bireyleriyle bir araya gelebilir, eski günleri anabilirsin. Öte yandan, bu süreçte çok sayıda kısa yolculuk yapabilir, yeni eğitim fırsatları ile karşılaşabilir, yeni sözleşmelere imza atabilirsin.

12 Ocak itibarıyla burcunda düz harekete başlayacak olan Uranüs, bir süredir hayatında devam eden gelgitleri yola sokmanı sağlayabilir. Senin yararına olacak ama senin için huzursuzluk verici değişimlerle karşı karşıya gelebilirsin.

16 Şubat günü Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 30 Mart tarihine kadar burada kalacak olan Mars zihinsel enerjini yükseltiyor. Hayata bakış açısın, dünya görüşlerini büyük bir cesaret ve öz güvenle savunabilirsin. Ancak yüksek enerjin nedeniyle tepkilerini kontrol etmekte zorlanabilir, özellikle sosyal medya gibi alanlarda sarf etmemen gereken kelimeleri kullanabilirsin. Bu süreçte sakinliğini korumanda fayda var.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, 5 Mart itibariyle burcuna girecek ve 3 Nisan’a kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek. Bu dönemde fiziksel çekiciliğin artacak. İlişkin yoksa hayatına tutkulu bir aşk yaşayacağın yeni biri girebilir. Mevcut ilişkilerinde ise sorunlar varsa çözebilir, çok daha sahiplenici ve sevgi dolu olabilirsin. Finansal konularda da şansın açılıyor.

23 Mart günü geçici bir süre için Kova burcuna misafir olacak Satürn, kariyerinle ilgili önemle kararlar almana neden olabilir. Bir yükselme söz konusu olabileceği gibi aynı zamanda yüklenmek zorunda kalabileceğin ağır sorumluluklar seni kariyerinde yeni arayışlara itebilir.

30 Mart tarihinde Kova burcundaki yolculuğuna başlayacak ve 13 Mayıs’a kadar burada kalacak olan Mars, kariyer alanındaki çalkantılı dönemin devam edeceğine işaret ediyor. Bu süreçte, üstlerin ve otorite figürleriyle aranda gerilim yükselebilir. Öfkeni kontrol altında tutmaya çalışmalı, sakinliğini korumalısın. Öte yandan, önüne gelen fırsatları iyi değerlendirebilirsen, bu dönem senin için kariyer açısından yeni fırsatlar anlamına da gelebilir. Eğer çalışmıyorsan, aile ilişkilerinde sorun yaşamamak için temkinli olmanda yarar var.

23 Nisan günü burcunda gerçekleşecek Yeniay ile başlayacak dönemde, geçmişi geride bırakıp, hayatında yeni bir sayfa açmak isteyebilir, kendine yeni bir yol çizebilirsin. Yeni insanlarla tanışman ve yeni fırsatlarla karşılaşman da mümkün. Yakın çevrenle ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Bir imaj değişikliği yapman da söz konusu olabilir.

27 Nisan tarihinde iletişim gezegeni Merkür burcuna geçiyor yapıyor. Merkür 12 Nisan tarihine kadar burcunda kalacak. Kendini her zamankinden daha iyi ifade edebilir, düşüncelerini dile getirmekte zorluk çekmeyebilirsin. Konsantrasyonun artacak. Yeni eğitimler alabilir, yeni anlaşmalara imza atabilirsin.

5 Haziran tarihinde Yay burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması, finansal konuları ön plana çıkaracak. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, kredi gibi konularda dikkatli olman gereken bir dönemdesin. Yeni girişimler, kredi kullanmak, borç almak, borç vermek için uygun bir zaman dilimi değil.

21 Haziran’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması kardeş ve yakın çevre ilişkilerini gündeme getiriyor. Bu konuda daha duyarlı olabilir, geçmişten gelen sorunlara çözüm bulmak için çabalayabilirsin.

Satürn, 2 Temmuz tarihinde tekrar yöneticisi olduğu Oğlak burcuna dönüş yapıyor. Eğitim, hukuki süreçler, yurt dışı gibi konularda sürüncemede kalan, artık geride bırakmak istediğin konular varsa, bu dönem biçilmiş kaftan denilebilir.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ise Satürn’ün de vurguladığı yurt dışı, hukuki süreçler, yüksek öğrenim konularını daha da ön plana çıkarabilir. Kendini görüşlerin ve inançların yüzünden yakın çevren ile çatışabileceğin bir süreçte bulacaksın.

15 Ekim’de Akrep’te retro harekete başlayan Merkür ilişkiler ve ortaklıklar alanında dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Sözlerine hâkim olman gerektiği bir dönemden geçiyor olacaksın. Anlaşmalar imzalamak, yeni ortaklıklara ve uzun vadeli ilişkilere başlamak için uygun bir zaman değil. Hukuki süreçler de aleyhine işleyebilir. Bu konularda adım atmak için Aralık başını beklemen daha yararlı olacaktır.

31 Ekim tarihinde burcunda oluşacak Dolunay ise 23 Nisan itibarıyla atmaya başladığın adımların meyvelerini almaya başlayacağını, bir dönemi bitirip, yeni bir sayfa açacağını gösteriyor. Öte yandan, bu dönemde duyguların ve düşüncelerin arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsin.

Senenin son tutulması olan ve 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması, 5 Haziran’da gerçekleşen Ay tutulmasının devamı niteliğinde olacak. Haziran ayında gündeme gelen finansal konular, sigorta, vergi, miras, prim, komisyon, ortaklıklar gibi meseleler tekrar masaya yatırılabilir. O dönemde başlayan bir süreç bu tarihte tamamlanabilir.

2020 yılında şansın seninle olmasını ve hayatın seni güzelliklere boğmasını diliyoruz.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları