loading
close
SON DAKİKALAR

Boşanma davası açan eşinin kaldığı evi iş makinesiyle yıktı

Boşanma davası açan eşinin kaldığı evi iş makinesiyle yıktı
Tarih: 20.05.2014 - 18:36
Kategori: Kadın

Antalya'da boşanma aşamasında olduğu eşi 46 yaşındaki Ö. Değirmen tarafından evi iş makinesiyle yıkılan 40 yaşındaki Gülbahar Değirmen sokakta kaldı...

Antalya'da 16 yıl önce evlenen Gülbahar Değirmen ve eşi Ö. Değirmen arasında birkaç ay önce anlaşmazlık başladı. İddiaya göre 7 yıldır çalıştığı işyerinden çıkarıldığı için kıdem tazminatı alan Gülbahar Değirmen ile ayakkabı tamircisi olan eşin arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra evi terk eden Ö. Değirmen, önce elektrik ve suyunu kestiği evden eşinin çıkmasını istedi. 16 yıllık emeğinin olduğunu söyleyerek evden çıkmayacağını belirten Gülbahar Değirmen ise boşanma davası açtı.

İŞ MAKİNESİ KİRALAYIP EVİ YIKTIRDI
Bugün işyerine gelen telefonla şok geçiren Değirmen, Karşıyaka Mahallesi'ndeki evine gittiği anda gördüğü manzara karşısında yıkıldı. Eşinin bir iş makinesi kiralayarak evinin duvarlarını yıktırdığını gören Gülbahar Değirmen fenalık geçirdi. Komşuları tarafından sakinleştirilen kadın , savcılığa suç duyurusunda bulundu.

16 yaşındaki oğlunun bir süredir babasının yanında kaldığını belirten Gülbahar Değirmen, "Bir tazminat yüzünden bu hale geldik. Bana 'evden çık' dedi. 16 yıllık emeğimi neden bırakıp gideyim? Bugün gelip evi yıktırmış. Görünce ne yapacağımı şaşırdım. Polis çağırmışlar ama gelinceye kadar yıkıp gitmiş. Ben şimdi ne yapayım?" dedi.

Eşinin tüm mal varlığında hakkı olduğunu belirten Gülbahar Değirmen, eşyalarını toplayıp geceyi geçirmek için komşularına sığındı.

DHA - Akif Arıcı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları