loading
close
SON DAKİKALAR

Boşanmak İsteyen Eşine ve Ailesine Kurşun Yağdırdı

Boşanmak İsteyen Eşine ve Ailesine Kurşun Yağdırdı
Tarih: 07.09.2013 - 11:36
Kategori: Kadın

Aydın'da boşanmak isteyen eşi Ümmühan T.'nin (36) yoluna pusu kuran Hüseyin T. (37), eşi ve ailesine kurşun yağdırdı...

AYDIN- Olay, Aydın Merkeze bağlı Yukarı Kayacık Köyü Kanlıdere Mevkii'nde meydana geldi. Eşi Hüseyin T.'ye boşanma davası açan Ümmühan T. (36), 16 yaşındaki oğlu M.T.'yi de yanına alarak Umurlu Beldesi'ndeki evlerinden Yukarı Kayacık Köyü'nde ikamet eden babası İbrahim T'nin (70) evine gitti.

İddiaya göre karısını geri dönmeye ikna etmek için eve gelen Hüseyin T., evde kimseyi bulamadı.

YOLDA PUSU KURDU


Eşi ve ailesinin Aydın merkeze gittiğini öğrenen Hüseyin T., Kanlıdere Mevkii'nde beklemeye başladı. Hüseyin T. Aydın'dan köydeki evlerine dönmekte olan içinde eşi, kayınpederi ve kayınbiraderinin bulunduğu aracın yolunu kesti. Hüseyin T.'yi durdurmak için pompalı tüfeği ile lastiklerine ateş etmesiyle lastiği patlayan araç kontrolden çıkarak kaza yaptı. Hüseyin T., kaza yapan araçtan inen Ümmühan T., İbrahim T., Durmuş T.'ye 8 el ateş etti. Araçtan inmeyen M.T. (16) ise olaydan yara almadan kurtuldu. Hüseyin T., olayın ardından kayıplara karıştı.

BACAKLARI KESİLDİ

Yoldan geçen köylüler tarafından çağırılan ambulanslarla İbrahim T.'yi, Aydın Devlet Hastanesi'ne, Durmuş T.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne ve Ümmühan T.'yi ise Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Ümmühan T.'nin sol, İbrahim T.'nin sağ ve Durmuş T.'nin de her iki bacağı diz altından kesildi.

Jandarma, olayın ardından kaçan Hüseyin T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları