loading
close
SON DAKİKALAR

Bosna Sancak Derneği'nden Melih ve Osman Gökçek'e: 'Artık belalı bir ailesiniz'

Bosna Sancak Derneği'nden Melih ve Osman Gökçek'e: 'Artık belalı bir ailesiniz'
Tarih: 18.05.2020 - 10:54
Kategori: Gündem

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği'nden, Boşnaklara ağır hakaretlerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de program yapmasına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Kusturmalı Boşnak Saksosu” diyerek Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarett etmiş, Rasim Ozan Kütahyalı’nın hakareti sonrasında Boşnaklar protesto gösterileri yapmış ve Kütahyalı hakkında suç duyurularında bulunmuştu.

En son, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de  Ortak Akıl' programıyla ekranlara geri dönmesi nedeniyle Osman Gökçek'e tepkiler gösteren Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Osman Gökçek'in verdiği sözü tutmadığını hatırlatarak "Geçmişte yaşadığımız o hadsiz söylemden sonra Sn. Osman Gökçek Rok. denen o şahsı hiçbir şekilde Beyaz Tv’ye çıkarmayacağına şerefi üzerine söz vermiştir. Sözünü tutmayan Sn. Osman Gökçek’in yaptığı bu davranışın takdirini yüce Türk halkına bırakıyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Beyaz TV'de program yapmaya devam eden Rasim Ozan Kütayalı'ya tepkiler gelmeye devam ediyor. Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden'in hedefinde yine Gökçek ailesi var. Sosyal medya hesabından Melih Gökçek ve Osman Gökçek'e tepki gösteren Erdoğan Eren "İ. Melih Gökçek ve Osman Gökçek Türk ve müslüman kadınların belası bundan sonra sizin üzerinizdedir. Artık belalı bir ailesiniz" dedi. 

 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları