loading
close
SON DAKİKALAR

Boşnaklardan, Osman Gökçek'e tepki

Boşnaklardan, Osman Gökçek'e tepki
Tarih: 04.05.2020 - 09:14
Kategori: Gündem

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Boşnaklara ağır hakaretlerde bulunan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Osman Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de yeniden programa çıkarılmasına tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Kusturmalı Boşnak Saksosu” diyerek Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarett etmiş, Rasim Ozan Kütahyalı’nın hakareti sonrasında Boşnaklar protesto gösterileri yapmış ve Kütahyalı hakkında suç duyurularında bulunmuştu.

Aradan geçen bir süre sonra Kütahyalı'nın Derin Futbol programıyla ekranlara geri döneceği gündeme gelmiş, Boşnak dernekleri, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönmesini Beyaz TV önünde protesto etmişti. Gelen tepkiler üzerine Kütahyalı'nın Osman Gökçek'in sahibi olduğu Beyaz'deki programına son verilmişti. Osman Gökçek de Kütahyalı'yı bir daha televizyonuna çıkarmayacağına  Boşnaklara söz vermişti.

Kütahyalı'nın programa çıkışıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Kütahyalı geçtiğimiz gün Beyaz TV'de  Ortak Akıl' programına konuk oldu. Kütahyalı programda CHP'nin darbe imasında bulunduğunu ifade eden açıklamalarda bulundu.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Rasim Ozam Kütahyalı'nın yeniden Beyaz TV'ye çıkmasına tepki gösteren açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdoğan Erden "Geçmişte yaşadığımız o hadsiz söylemden sonra Sn. Osman Gökçek Rok. denen o şahsı hiçbir şekilde Beyaz Tv’ye çıkarmayacağına şerefi üzerine söz vermiştir. Sözünü tutmayan Sn. Osman Gökçek’in yaptığı bu davranışın takdirini yüce Türk halkına bırakıyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları