loading
close
SON DAKİKALAR

Boşnaklardan Srebrenitsa Soykırımı'nın yıl dönümünde paylaşım yapan Osman Gökçek'e tepki

Boşnaklardan Srebrenitsa Soykırımı'nın yıl dönümünde paylaşım yapan Osman Gökçek'e tepki
Tarih: 12.07.2020 - 18:36
Kategori: Gündem

Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'in Srebrenitsa Soykırımı'nın 25. yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Boşnaklar Rasim Ozan Kütahyalı'yı hatırlatarak tepki gösterdi.

Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek Srebrenitsa Soykırımı'nın 25. yılında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Aliya İzzetbegoviç'in bir sözünü de paylaşan Gökçek, "Avrupa'nın gözü önünde yapılan Srebrenitsa Katliamını unutmadık unutturmayacağız" dedi. Gökçek'in paylaşımına Boşnaklardan tepki geldi.

Twitter'da "Boşnaklar" isimli hesaptan yapılan paylaşımda, "Beyaz TV Sahibi Osman Gökçek 'Srebrenitsa soykırımını unutturmayacağız' diyor. Boşnak halkına hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'ya ekranlarda yer vererek mi unutturmayacaksınız?" denildi.
Ne olmuştu?
Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunmuş, Boşnakların protestosu sonrası Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek, Kütahyalı'nın programına son vermişti. Gökçek, Beyaz TV'de Kütahyalı'ya bir daha yer vermeyeceğini söylemişti. Ancak aradan 1 yıl geçtikten sonra Kütahyalı, mayıs ayında Beyaz TV'de "Ortak Akıl" programına konuk olarak katılmıştı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları