loading
close
SON DAKİKALAR

Böyle iğrençlik görülmedi

Böyle iğrençlik görülmedi
Tarih: 11.02.2012 - 23:01
Kategori: Yerel

Adana'da cinsel ilişkiye girdikleri küçük yaştaki kızlardan şantajla para alan 9 kişi gözaltına alındı

Merkez Seyhan ilçesinde oturan C.Y. ile kız kardeşi A.Y.’nin ailesi, mutfak masrafı için ayrılan paranın yerinde olmadığını fark edince kızlarından bu konuda bilgileri olup olmadığını sordu.

Ailelerin baskı yaptığı 2 kardeş, aynı mahalleden tanıştıkları A.B. (18), U.Ç. (19), S.S. (18), R.Y. (27), Ö.A. (18), T.G. (21), İ.B. (18), S.T. (17) ve Ö.G.’nin (17) kendileriyle ilişkiye girdiklerini ve "Ailenize anlatırız, rezil olursunuz" tehdidinde bulunarak 7 aydan beri para istediklerini bu yüzden de evden çaldıklarını paraları onlara verdiklerini anlattı.

Aile, ilköğretim okulu öğrencisi olan kızlarının verdiği bilgi üzerine söz konusu gençlerden şikayetçi oldu. Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada, şüphelilerin aynı mahallede oturan N.I. ile de ilişkiye girdikleri ve zorla para aldıklarını belirledi. 

Çocuk Şube Müdürlüğü ile Ahlak Bürosu ekiplerince yapılan çalışmada, A.B., U.Ç., S.S., R.Y., Ö.A., T.G., İ.B., S.T. ve Ö.G. yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan şüphleiler, "Zaman zaman parkta bir araya gelip sohbet ediyorduk. Cinselliği merak ettiklerini söyleyip bizimle kendi istekleriyle birlikte oldular. Kimseyi ilişkiye zorlamadık" diye ifade vererek tecavüz ve şantaj iddiasını kabul etmedi.

2 kardeşin de olayla ilgili verdikleri ifadelerinde, "Cinselliği merak etmiştik, sonu kötü oldu" dediği öğrenildi. Şüphelier, Asayiş Şubesi’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları