loading
close
SON DAKİKALAR

'Bu bebekleri cezaevine yollamayın sayın Bozdağ'

'Bu bebekleri cezaevine yollamayın sayın Bozdağ'
Tarih: 13.08.2014 - 16:48
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, anneleriyle beraber cezaevine girecek üç bebek ile beraber TBMM'de basın toplantısı düzenledi...

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, anneleriyle beraber cezaevine girecek üç bebek ile beraber TBMM'de basın birleşimi düzenledi ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a bu işi durdurması için çağrıda bulundu.

ADALET BAKANI'NI GÖREVE ÇAĞIRDI
Aileleriyle beraber cezaevinde olan ve cezaevine girecek bebeklere ait basın toplantısı düzenleyen Onur, "Mülkiye ve Ahmet'in ikizleri var. Her an polis kapıya dayanıp alıp götürebilir, cezaevine girebilirler. Son olarak Mülkiye'nin cezaevinde kalabileceğine dair bir rapor geldi hastaneden. Adalet Bakanı'nı bu işi durdurması için göreve çağırıyoruz. Sevgili İstek 18 Ağustos'ta bebeğiyle cezaevine girecek" diye belirtti.
Bebeği kucağına alan Onur, "Aileyi çıkaramadık fakat kürsüye bebeği çıkarabiliriz. Zeynep, annesiyle birlikte 18 Ağustos'ta cezaevine girecek. Annesinin suçu basın açıklamasına katılmak. Mülkiye'nin suçu da kitap satmaktı. Bu çocuk cezaevine girecekse ben böyle yeni Türkiye istemiyorum" diye açıkladı.

Anne İstek Oral da, "Bebeklerimizi cezaevine sokmayın. Taş duvar arasına girmesinler. Ailesiyle birlikte büyümeye ihtiyaçları var. Dışarıda parkta oynamaya ağaç görmeye ihtiyaçları var" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları