loading
close
SON DAKİKALAR

Bu da Erkeğe Şiddet!

Bu da Erkeğe Şiddet!
Tarih: 23.02.2012 - 18:55
Kategori: Sağlık, Yaşam

Şanlıurfa'da eşinden şiddet gören 41 yaşındaki Müslüm A., kızının evine sığındı.

Şanlıurfa’nın Külünç köyünde oturan çiftçi Müslüm A., 5 yıl önce, Osmaniye’de yaşayan 30 yaşındaki Emine A. ile ikinci evliliğini yaptı. Bu evlilikten 2 çocukları olan çift, çocuklar yüzünden sık sık tartışmaya başladı. 6 gün önceki son tartışmada Müslüm A., eşi Emine A.’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle köyden ayrılıp, Şanlıurfa'da yaşayan kızı Güler A.’nın evine gitti.

Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Müslüm A., “Eşim sürekli bana odun, bardak, şişeyle saldırıyor. Yemeklerime zehir atmayı bile denedi. Belki buralarda bir erkeğin karısından dayak yemesi ayıp oluyor ama ben şiddet yanlısı birisi olmadığım için eşimin dayağına maruz kalıyorum. Korkudan evden kaçıp kızıma sığındım. Beni bu kadından kurtarın. Bundan boşanmak istiyorum” dedi.

Emine A., ise eşinin iddialarına tepki gösterdi. Emine A, “Benim eşimle bir problemim yok. Üvey kızlarıma, ‘Neden geç saatlere kadar köyde geziyorsunuz?’ diye kızmıştım. Bu sırada bir kıza tokat vurdum. Tokat attığımı gören kocam gelip bana bağırarak, aileme küfür etmeye başladı. O sırada elimde bulunan bardakları fırlatarak kırdım. Eşim bakkala gitti. 6 gündür gittiği bakkaldan bir türlü dönmesini bilmedi. Bir tartışmayla insan gidip eşini ve kendisini rezil etmez” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları