loading
close
SON DAKİKALAR

'Bu memleket Kafkaslardan, Boşnaklardan gelenlerindir'

'Bu memleket Kafkaslardan, Boşnaklardan gelenlerindir'
Tarih: 05.02.2013 - 09:52
Kategori: Siyaset

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'li Birgül Ayman Güler'i eleştirirken, "Kafkaslardan Boşnaklardan gelenler bu ülke size ait değildir" diyen BDP'li Sırrı Sakık'a yanıt verdi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "AKP, BDP, CHP, PKK çerçevesinde şeresizlik adresini bulmuştur" dedi. BDP'li Sırrı Sakık'a da isim vermeden cevap veren Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı da Kürt sorununa ilişkin çözüm süreci ve tutuklu subaylar konularında eleştirdi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

- BDP'li ırkçılar AKP'den aldıkları destekle Türk milletinin içine nifak sokmakta. "Sonradan kendisine bu ülkeyi mesken edenler, Kafkasya'dan Boşnaklar'dan gelenler siz bu ülkenin sahipleri değilsiniz" demek Mehmetçiğe sıkılan kurşundan daha tehlikelidir. Kafkasya'dan Boşnaklardan gelenlere bu ülke analarının ak sütü gibi helaldir. Aksini iddia edenlere haddini bildiririz.

- Bir ara PKK'lılarla kucaklaşan BDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırıp İmralı canisini asmaktan bahseden Başbakan artık en önemli gündemi olarak İmralı'dan gelecek haberleri beklemektedir. Türk milletine içimize kadar sızmış Haçlı zihniyeti tarafından zehir enjekte edilmektedir.

- Başbakanın mart ayı sonuna kadar yeni anayasaya vade biçmesi kimlerle gizli kapaklı işler çevirdiğini göstermekte AKP-BDP-CHP-PKK Türk milletini bölmek için gayret göstermektedir. Bu çerçevede şerefsizlik bir kez daha adresini bulmuştur. AKP, milletimize PKK'nın silahla yapamadığı ne varsa barış görüşmeleri adı altında yapmakta, Türk vatanının ocağına incir ağacı dikilmektedir. PKK'nın imana gelerek silah bırakacağı yalanını yaymaktadır.

- Başbakan Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında subaylarımıza 'terör örgütü mensubu' diyenleri eleştirmesi tarafımızca ilgiyle takip edilmiştir. Başbakan Erdoğan bu düşüncelerinde dürüst ise taşın altına elini koyma zamanı gelmiştir. MİT müsteşarı ile ilgili soruşturmaya Başbakan engel olmuştur. Genelkurmay Başkanı da Başbakana bağlı çalışmaktadır. Başbakan Erdoğan televizyonlarda sızlansa da bu konuda harekete geçmemektedir. Sayın Başbuğ ve diğer askeri kişilerin maruz kaldığı suçlamalara karşı yapılacak yasal düzenlemeler için destek olacağımız bilinmelidir.

- Bunlar gemici olmuş denizlere açılmış ama Türk gemisini kayalıklara sürmüşlerdir. Başbakan Erdoğan'ı bu dalkavukluklar kurtaramayacaktır. Başbakan İsrail'in Suriye'ye saldırmasını suya sabuna dokunmayan basit sözlerle geçiştirmiş ve siyonizmle suç ortağı durumuna düşmüştür.

- Şanghay işbirliğinin temelinde Doğu Türkistan'a yapılan zulümler vardır. 2004 yılında havai fişeklerle yapılan kutlamalardan sonra hava gazına döüşen AB konusunda madem oyalandığımızı düşünüyorsun o zaman üyelik sürecini askıya al.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları