loading
close
SON DAKİKALAR

Buca’da bir usta daha sahne aldı

Buca’da bir usta daha sahne aldı
Tarih: 27.02.2013 - 17:22
Kategori: Kültür & Sanat

Usta tiyatro sanatçısı Abdullah Şahin’in başrolünü aldığı ‘Yoksa Oyuna mı Geldik’ adlı tiyatro oyununu Bucalıllarla buluştu...

Buca Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün sanat etkinlikleri çerçevesinde usta tiyatro sanatçısı Abdullah Şahin’in başrolünü aldığı ‘Yoksa Oyuna mı Geldik’ adlı tiyatro oyununu Bucalıllarla buluştu.

D.E.Ü Buca Eğitim Fakültüesi Konferans Salonu’nda sergilenen tiyatro gösterisine Bucalı tiyatro severler yoğun ilgi gösterdi. İzleyicilerin salonu tıklım tıklım doldurduğu tiyatro gösterisinde Buca Kültür Müdürü Sakine Akyüz, Buca Belediyesi Meclis Üyelerinden Cevat Kızılateş ve Ercan Gençgel, Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı da izleyenler arasında yer aldı.

Metin Zakoğlu’nun yazıp yönettiği Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu tarafından sergilenen interaktif komedi türündeki iki perdelik oyunda, kendi kaderleri üzerine bir karar vermek isteyen evli çift, bu kararı birlikte alamadıkklarından kendilerine yol gösterecek birçok kişiyi evlerine davet etmek isterler. Bunun içinde kendilerini hiç tanımayan seyircileri bulmak için yola çıkan kadın, eşinden habersiz evinin bir odasını gizlice tiyatro salonuna dönüştürür ve verecekleri kararda buradaki seyircilerin de fikirlerini alır ve kaderlerini çizmeye çalışır.

Seyircilerle diyalogların da yer aldığı oyun sırasında, kim oyuncu, kim seyirci gibi sorularla baş başa kalan Bucalı tiyatro severler, oyun boyunca seyircilerle yapılan diyaloglar ve danslarla eğlenceli vakit geçirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları