loading
close
SON DAKİKALAR

Buca’da Ramazan mutluluğu

Buca’da Ramazan mutluluğu
Tarih: 10.07.2013 - 14:24
Kategori: Yerel

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, düzenlediği geleneksel iftar yemeğiyle Ramazanın ilk gününü Bucalı vatandaşlarla karşıladı...

fotoğraflar için tıklayınız

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, düzenlediği geleneksel iftar yemeğiyle Ramazanın ilk gününü Bucalı vatandaşlarla karşıladı.

Ramazan Ayı süresince Buca Belediyesi önünde yurttaşlara iftar yemeği veren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı hem de Buca’da hayata geçirdiği Geleneksel Ramazan Festivali’nin açılışını da gerçekleştirdi.
“Önce iftar sonra Hacivat - Karagöz”

Ramazan’da Bucalılar iki mutluluğu bir arada yaşıyor. Buca Belediyesince vatandaşlara hem iftar verilirken hem de çeşitli etkinliklerle de Ramazan coşkusu yaşatılıyor.

Ramazan’ın ilk günün de Buca Belediyesi önünde kurulan iftar ocaklarında oruçlarını açmaya gelen vatandaşlara Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı kendi elleriyle yemek ikram etti. Daha sonra orucunu açan vatandaşlarla aynı masada yemek yiyen Başkan Tatı, mübarek Ramazan ayının bereketini halkı ile paylaşmanın güzelliklerinden bahsetti. Tatı, “11 Ayın sultanı Ramazan ayının bereketini inançlı kardeşlerimizle yaşıyoruz. Maneviyat duygumuzun yüksek olduğu bu ayda ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanı olarak halkıma geri kalan 11 ayı’da Ramazan ayı düşüncesinde yardımlarımızı yapmaya önem gösteriyoruz. Buca’da bir ay boyunca orucunu açacak vatandaşlarımıza eski Ramazan coşkusunu da yaşatmak adına birçok etkinlikler yapacağız” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları