loading
close
SON DAKİKALAR

Buca’nın Kosgeb sertifikaları Tatı’dan

Buca’nın Kosgeb sertifikaları Tatı’dan
Tarih: 04.07.2013 - 13:51
Kategori: Yerel

Buca Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı işbirliğinde gerçekleşen ''4. KOSGEB'' dönemi sertifikaları sahiplerini buldu...

KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitim programında eğitim gören 60 kişiden sertifikaya layık görülen 51 kişi Buca Belediyesi meclis salonunda düzenlenen tören ile sertifikalarına kavuştu. Sertifika törenine başta Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı olmak üzere KOSGEB İzmir Güney Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Çanakçı, Başkan Tatı’nın Yardımcılarından Hüsnü Kaya, Suat Nezir, Muzaffer Kater, Kültür Müdürü Sakine Akyüz ve sertifika sahipleri salonda yerlerini aldılar.

Dört dönemde 300 girişimciye eğitim veren ve sertifika sahibi olmalarına ev sahipliği yapan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, katıldığı törende girişimcilere seslendi. Tatı, “KOSGEB’e biz güvendik onlarda bize güvendiler. Bugün 4. dönem için sertifikalarımızı veriyoruz ama bizler sırada ki 5.si için çalışıyoruz. Tek hedefim sizlerin mekanlarınızın kurdelesini yine sizlerle beraber kesmek. Sizlerin önünü biz açacağız ki sizlerde başkalarının önünü açacaksınız. Sisler ne kadar insanın evine ekmek götürebilirseniz bizim için hedef olur. Sizler eldeki malzemeyi değil yaratma yolunu seçtiniz. Sizleri alkışlıyorum. Benim özellikle KOSGEB ve kendi Kültür Müdürlüğü ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezinde eğitimlerini tamamlayan ve sertifikaya hak kazanan 51 girişimci sertifikalarını Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın elinden aldılar.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları