loading
close
SON DAKİKALAR

Bülent Ersoy'dan yeni 'ÇYDD' açıklaması: Kürk bağışını bence ilgi çekmek için reddettiler

Bülent Ersoy'dan yeni 'ÇYDD' açıklaması: Kürk bağışını bence ilgi çekmek için reddettiler
Tarih: 03.12.2020 - 15:27
Kategori: Magazin

Şarkıcı Bülent Ersoy, kürk bağışını reddeden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile ilgili olarak "Onlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler" dedi.

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde bir mağazadan her biri 40 bin lira değerinde iki adet kar tilkisi kürkü satın almış, "Kürklerimin hepsini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na vereceğim" demişti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) bağışı kabul etmeyeceğini belirterek, "Derneğimize hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek ekonomik değere dönüştürülmesiyle elde edilen ayni ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı tüzük çalışma ilkelerimiz ve kurumsal değerlerimiz adına kabul etmemiz söz konusu değildir" açıklamasında bulunmuştu.

Bülent Ersoy'dan yeni açıklama geldi. Ersoy, ÇYDD'nin 'ilgi çekmek için' bağışını reddettiğini iddia etti.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınına telefonla bağlanan Ersoy, şunları söyledi:
"ÇYDD’nin tüzüğü gereği Atatürk’e uygun yaşadıklarını belirtiyorlar. Atamız da kürk giyiyordu. Ben Atatürkümle gurur duyuyorum. En büyük üzüntüm; O’na şarkı okuyamamak. Ben eğitime çok önem veririm. Onlar kız çocuklarını okutuyorlar diye bağışlamak istedim. Vasiyetimi değiştirdim zaten Mehmetçik Vakfı'na ve başka bir eğitim kurumuna daha bağış yaptım. Onlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler."

İlgili haber:
Bülent Ersoy'un kürk bağışına ÇYDD'den yanıt: Kabul edilmesi söz konusu değil

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları