loading
close
SON DAKİKALAR

Burhan Kuzu'dan sert tepki: 'Allah belanızı versin'

Burhan Kuzu'dan sert tepki: 'Allah belanızı versin'
Tarih: 23.12.2013 - 15:49
Kategori: Siyaset

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla ilgili kişisel twitter hesabından paylaşımlarda bulunan AK Partili Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, sözlerinin çarpıtıldığını ifade ederek ağır ifadeler sarfetti.

Dün gece kişisel Twitter hesabından yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Partili Burhan Kuzu, 'On bir yıldır neredeydiniz?' sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, bugün yeniden sert açıklamalarda bulundu.

'ON BİR YILDIR NEREDEYDİNİZ?' SORUSU OLAY OLDU!

136 bin takipçisiyle dün gece saatlerinde değerlendirmelerini paylaşan Burhan Kuzu, yolsuzlukların bahane edilerek milli iradenin vesayet altına alınmaya çalışıldığını savunmuş, “Adama sorarlar on bir yıldır neredeydiniz? 11 yıldır AK Parti iktidarda bu yolsuzluklar son aylarda mı oldu? Kullanmak şimdi mi işinize geldi?” ifadelerini kullanmıştı.

Burhan Kuzu Twitter'da yazdı: Türkiye yapınca zılgıtı yedi!


Kendisiin bu açıklamalarını 'itiraf' gibi değerlendiren bazı kesimler olduğunu ifade eden Kuzu, bu duruma yine Twitter hesabından ağır ifadelerle tepki gösterdi: “Bazı beyinsiz ve zeka sorunu olanlar, ‘yolsuzluk konusunda 11 yıldır neredeydiniz’ açıklamamı itiraf gibi yansıtmışlar. ABV (Allah belalarını versin)”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları