loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in Ramazan Bayramı Mesajı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in Ramazan Bayramı Mesajı
Tarih: 23.05.2020 - 07:30
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Ramazan Bayramı nedeniyle bayram mesajı yayımladı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler istanbulgercegi.com aracılığı ile verdiği Bayram mesajında;

"Kıymetli hemşehrilerim;

Ülkemizin içinde bulunduğu salgından dolayı buruk olarak geçirdiğimiz Ramazan ayımızda, Burhaniye olarak yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini ülkemize gösterdik.

İyilik ve hoşgörünün pekiştiği en samimi duyguların yaşandığı bu ayımız bizi birbirimize bağlayan değerlerimizle Bayramı da müjdeledi. Bu bayramda belki sevdiklerimize uzak olacağız, büyüklerimizin ellerinden öpemeyeceğiz, belki doyasıya sarılamayacağız ama kalplerimiz hep bir atacak. Bu zor zamanları elbet atlatacağız. Değerlerimizi en güzel duygular tekrar yaşayacağız.

Dostluğumuzu ve mutluluğumuzu örf ve adetlerimizi paylaştığımız, hüznümüzü ve acılarımızı birlikte yaşadığımız günler çok yakında. Bu vesileyle; tüm Ulusumuz ve Burhaniyeli hemşerilerimizin Şeker Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim.

Tüm ulusumuz ve hemşerilerimizin Şeker Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar dilerim.

Bu bayramda belki sevdiklerimize uzak olacağız, belki büyüklerimizin ellerinden öpemeyecek, küçüklerimize doyasıya sarılamayacağız ama kalplerimiz hep bir atacak. Bu zor zamanları elbet atlatacağız. Güzel ve mutlu bir Bayram geçirmeniz dileklerimle, Şeker Bayramınız Kutlu olsun.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Güzellik, birlik beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram geçirmeniz dileğimle.

Ramazan Bayramınız Kutlu olsun" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları