loading
close
SON DAKİKALAR

Burhaniye Belediyesi'nden yurttaşlara erzak desteği

Burhaniye Belediyesi'nden yurttaşlara erzak desteği
Tarih: 10.05.2020 - 16:43
Kategori: Yerel

Burhaniye Belediyesi ve Gözçiçek Gıda Sanayi firması işbirliğiyle Burhaniye’de yaşayan ihtiyaç sahiplerine,içlerinde piliç mamulleri bulunan erzak paketleri dağıtılmaya başlandı.

Covid-19 virüsünün yanı sıra, ramazan ayı dolayısıyla ilçede yaşan ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar yapan Burhaniye Belediyesi dağıttığı ramazan paketleriyle bir çok ailenin gıda ihtiyacını karşılamıştı. Yardım erzak paketleri çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Burhaniye Belediyesi,ilçede faaliyet gösteren Gözçiçek Gıda sanayi firması sahibi Ahmet Gözçiçek’le birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere içerisinde piliç çeşitleri bulunan yardım paketleri vatandaşlara dağıtmaya başladı.

Burhaniye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince Burhaniye’de yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan piliç paketleri, ramazanda vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Bu zor zamanlarda Burhaniyeli iş insanlarının dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerimize en güzel desteği sağlayan Ahmet Gözçiçek’e Burhaniyeliler adına teşekkür çok ederim” dedi 

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları