loading
close
SON DAKİKALAR

'Çağlayan saatine bakan CHP'liye saldırdı'

'Çağlayan saatine bakan CHP'liye saldırdı'
Tarih: 15.10.2014 - 09:36
Kategori: Siyaset

'700 bin TL'lik' saati ile gündeme gelen Eski Bakan AKP'li Zafer Çağlayan'ın CHP Bolu İlçe Başkanı'na saldırdığı iddia edildi.

'700 bin TL'lik' saati ile gündeme gelen Eski Bakan AKP'li Zafer Çağlayan'ın CHP Bolu İlçe Başkanı'na saldırdığı iddia edildi.

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları ile gündeme gelen Zafer Çağlayan'ın 700 bin liralık saati gündemden düşmüyor.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Meclis'te kendisine "Niye bakıyorsun" diyen eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a, saatine baktığını söyleyince saldırıya uğradığını iddia etti. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Zafer Çağlayan'ı kınadı.

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, Meclis kulisinde Zafer Çağlayan ile karşılaştığı sırada yaşanan diyaloğun ardından saldırıya uğradığını öne sürdü. Zafer Çağlayan'ın üzerine yürüyerek küfür ettiğini söyleyen Hüseyin Yıkılmaz, olayı şöyle anlattı:
"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı için bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gittik. Onlar kuliste otururken karşılaştık. Grupla birlikte yanlarından geçiyordum ve gayri ihtiyari göz göze geldik. Grupla birlikte giderken ilk defa Meclis'e gelenler vardı. Onlar için tekrar geri döndüm. Sonra tekrar göz göze geldik. 'Niye bakıyorsun' diye sordu, ben de 'Sen niye bakıyorsun' dedim. O da 'Ben bakarım' dedi, ben de 'Saatime bakıyorum' dedim. 'Sen ne diyorsun lan' diyerek ayağa kalktı. Yanındakiler de ayağa kalktı daha sonra. Saatime baktığımı söylediğim için yanındakilerle birlikte ayaklandılar. Üzerimize doğru saldırdılar. Küfür ve hakaretler etti. Beni daha sonra oradan uzaklaştırdılar. Biz daha sonra grup toplantısına gittik."

'Çağlayan saatine bakan CHP'liye saldırdı'

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan sosyal paylaşım sitesi Twetter'da yazdığı mesajlarla, yaşananlar nedeniyle Zafer Çağlayan'ı kınadığını belirtti. Tanju Özcan, mesajında şöyle dedi:
"TBMM çatısı altında CHP Bolu Merkez İlçe Başkanımıza korumaları ile ağır hakaret ve küfürler sarf ederek saldıran Zafer Çağlayan'ı kınıyorum. Zafer Çağlayan'ın saldırı sebebi de yanından geçen merkez ilçe başkanının kendi saatine bakması. Yazıklar olsun. Saati öğrenmek için hem de kendi saatine baktı diye Zafer Çağlayan'ın saldırısına maruz kalan Bolu İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz'a geçmiş olsun."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları