loading
close
SON DAKİKALAR

Çakıcı’nın Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına CHP'li Alaaddin Güncer'den tepki

Çakıcı’nın Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına CHP'li Alaaddin Güncer'den tepki
Tarih: 21.11.2020 - 17:33
Kategori: Gündem

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Açıklamasında savcıların bir an önce gereğini yapmasını beklediklerini belirten CHP'li Alaaddin Güncer'in açıklaması şöyle:

“Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanına hadsiz bir şekilde dil uzatmak hiç kimsenin harcı değildir. Bugün, ülkemizin asıl sorunlarının konuşulması gereken bir dönemde birilerinin çıkıp gündem değiştirmek adına maşa kullanmasını acizlik olarak nitelendiriyoruz. Her defasında ülkemizde ve dünyada barışı, kardeşliği ve huzuru savunan Genel Başkanımıza karşı yapılan bu hadsiz dil uzatma toplum içerisindeki ayrışma ve ötekileştirmeyi, kin ve nefreti tetiklemeyecektir.  Dün olduğu gibi bugün de toplumun huzur ve refahı için çalışan Cumhuriyet Halk Partililer olarak bizlerin buna asla müsaade etmeyeceğini bir kez daha ifade etmek isteriz.  Temelinde ve kuruluş felsefesinde adalet olan Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukuk devleti olma gereğinin yerine getirileceğini tahmin ediyor, konuyla ilgilenen savcıların bir an önce gereğini yapmasını bekliyoruz. Yolu hak, hukuk ve adalet olan Genel Başkanımızın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz. Biz ne emperyalizme, ne istibdada ne de eşkiyaya papuç bırakırız."

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları