loading
close
SON DAKİKALAR

Can Ataklı: Başta A Haber olmak üzere bir kısım medya organlarında Rize üzerinden hakkımda bir linç kampanyası yürütüyor

Can Ataklı: Başta A Haber olmak üzere bir kısım medya organlarında Rize üzerinden hakkımda bir linç kampanyası yürütüyor
Tarih: 22.05.2021 - 17:56
Kategori: Medya

Gazeteci Can Ataklı, yandaş medyada hedef gösterildiğini söyledi.

Tele 1'de program yapan gazeteci Can Ataklı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize ziyareti sırasında bazı grupların tepkisiyle karşılaşması ve protesto edenlerle ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle yandaş medyada linç kampanyası yürütüldüğünü duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ataklı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in kendisini arayarak "Ben de aslen Rizeliyim, çok öfkelenmişler, gönül almanızda yarar var" dediğini aktardı.

Ataklı'nın paylaşımları şöyle:
"Başta A Haber olmak üzere bir kısım medya organlarında Rize üzerinden hakkımda bir linç kampanyası yürütüyor. Yine konuşmam montajlanmış ve bu kanallar beni açıkça hedef gösteriyor. Kampanyayı o kadar saldırgan hale getirdiler ki RTÜK başkanı Ebubekir Şahin de rahatsız olmuş bu durumdan ve beni telefonla aradı. Başkan 'Ben de aslen Rizeliyim, çok öfkelenmişler, gönül almanızda yarar var' dedi. RTÜK başkanına konuşmamda belli bir grubu hedef aldığımı, zaten Rize ya da başka bir şehir, hiç bir zaman halkı hedef almadığımı ve hakaret etmediğimi belirttim ve 'Elbette pek çok kişi üzülmüşse gönül alacağım' dedim. Bu arada ilk kez şikayetler üzerine 'hemen işlem yapacağını' açıklamak yerine beni arayan ve 'sizin bilerek kimseyi kırmadığınızı biliyorum, bu konuda gönül almanız çok iyi olur' demesi de beni şaşırttığı kadar mutlu da etti. Kendisine teşekkür ederim." 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları