loading
close
SON DAKİKALAR

Çankaya İlçe Başkanlığı kapı kapı dolaşıyor

Çankaya İlçe Başkanlığı kapı kapı dolaşıyor
Tarih: 04.06.2014 - 18:22
Kategori: Yerel

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin örgüt yönetimiyle birlikte Çankaya’yı kapı kapı dolaşıyor. Ziyaretlere Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik ediyor...

CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin örgüt yönetimiyle birlikte Çankaya’yı kapı kapı dolaşıyor. Ziyaretlere Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri de eşlik ediyor.

Mahalle muhtarlıklarını tek tek dolaşan Perçin, bölgelerdeki dernek, okul ve taksi duraklarına da ziyarette bulunuyor.

Yerel yönetim seçimlerinden sonra desteklerinden dolayı Çankayalılara ziyarette bulunan CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, muhtarlara ziyaretlerini sürdürüyor. Perçin’e Çankaya Belediyesi Meclis Üyeleri ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik ediyor. 30 Mart yerel yönetim seçimlerinden kısa bir süre sonra Çankaya’daki muhtarlıkları ziyaret etmeye başlayan CHP Çankaya Örgütü, vatandaşların beklentileri ve talepleri konusunda muhtarlardan bilgi alıyor. Muhtarlara ziyarete başlarken 124 mahalleyi tek tek dolaşacaklarını ifade eden Mehmet Perçin, ziyaretlerde sona yaklaştıklarını söyledi. Mehmet Perçin, haziran ayının ilk günlerinden itibaren esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına da ziyaret geçekleştireceklerini belirtti.

-Mahalleler için rapor hazırlanıyor-

Mahalle muhtarlıklarına yaptıkları ziyaretlerde bölgedeki okullara da uğramaya özen gösterdiklerini ifade eden Perçin, “Muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz yüz yüze görüşmeler bizim için de bölge halkı için de yararlı oluyor ve olumlu neticeler elde ediliyor. Genellikle mahalle sorunlarına ilişkin geçen görüşmeler sonunda hazırladığımız raporu Çankaya Belediyemize de sunuyoruz. Böylece sorun varsa çözümünde hem vatandaş açısından hem de belediyemiz açısından daha hızlı sonuç alınmış oluyor. Okul ziyaretlerimizde, okulların eksikleri konusunda ve çocuklarımızın oyun sahası, park alanı gibi isteklerini de belediyemize iletiyoruz. Esnaf, dernek ve STK’lara yapacağımız ziyaretlerde de aynı yolu izleyerek Çankaya’yı hep birlikte geliştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları