loading
close
SON DAKİKALAR

Çarşı yağsız güreşe karşı!

Çarşı yağsız güreşe karşı!
Tarih: 07.07.2013 - 07:53
Kategori: Spor

2013 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 'Çarşı' logolu kispet dikkati çekti...

 Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde pehlivanların, giydikleri kispetlerin arkasına (Bu kısma yağlı güreş terminolojisinde 'ayna' denir) kulüplerinin veya sponsorlarının ismini yazdırması adettendir. Ancak bazı kispetlerde orijinal yazılara da rastlamak mümkün.

2012 Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde baş altı kategorisinde ikinci olan ve bu sezon ilk kez baş kategorisinde güreşen Tokatlı Onur Balcı da ilginç bir kispete sahip. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Balcı, arkasında Siyah-Beyazlılar'ın taraftar grubu 'Çarşı'nın ismi ve logosunun bulunduğu kispetiyle dikkat çekti.

Lakin, 'Çarşı BJK' yazılı kispetiyle mücadele eden Balcı ilk turda kötü bir kura çekti ve son iki yılın başpehlivanı Ali Gürbüz'le eşleşti. Tokatlı başpehlivan ilk turda elenmekten kurtulamadı.

Daha önce de 2001 Kırkpınar Başpehlivanı Vedat Ergin arkasında 'Gazze' yazan ve Filistin bayrağı işlenen bir kispetle mücadele etmişti.

Efkan Bucak / Radikal

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları