loading
close
SON DAKİKALAR

Cem Küçük-Ahmet Hakan kavgası büyüyor: 'Ahmet Hakan, Buket Aydın'a dair bilgileri internet sitelerine sızdırdı'

Cem Küçük-Ahmet Hakan kavgası büyüyor: 'Ahmet Hakan, Buket Aydın'a dair bilgileri internet sitelerine sızdırdı'
Tarih: 03.06.2019 - 08:48
Kategori: Medya

Türkiye gazetesi yazarı AKP yandaşı Cem Küçük, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan hakkında bugünkü yazısında "Neredeyse çocuğu yaşında olan Buket Aydın'a dair internet sitelerine bilgiler sızdırdı" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı bir yazıda Ahmet Hakan'ı hedef almış, "Bizim taraf medyası yaptığı gülünç kara propaganda yöntemleriyle tamamen Ekrem İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürüyor. İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyondu ve ters tepti" demişti. Hakan, bu yazıya köşesinden "Bu aşağılık tetikçiye sesleniyorum: Ben hayatımın hiçbir döneminde senin gibi FETÖ’cülük yapmadım, senin gibi tetikçilik yapmadım, senin gibi alçaklık yapmadım. Senin gibi operasyonlar çekmedim. Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi" şeklinde karşılık vermişti. İki isim arasındaki tartışma büyüyor. 

Cem Küçük, Türkiye gazetesinde "Türk medyasının Tosun Mehmet Aydın tipolojisi" başlığıyla bugün (3 Haziran 2019)  yayımlanan yazısında yine Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı hedef aldı. 

Küçük, yazısında Hakan hakkında ağır ifadeler kullandı. Küçük yazısında, "Türk medyasının tosuncuğu Ahmet Hakan tamamen bir operasyon olan ama tam aksi netice veren İmamoğlu yayını gerçeğini deşifre ettiğim için öfke nöbetleri geçirip bana saldırmış. Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu'na yaptırdığımız gibi havlıyorsun.

Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu'na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın'sın sen" dedi.
 
Küçük, Ahmet Hakan hakkında "Buket Aydın hakkında internet sitelerine haber sızdırdı' dedi. Küçük'ün yazısını ilgili kısmı şöyle:
 
"Sen Türk medyasının Tosun Mehmet Aydın karakterisin. Bakın bu Tosun zihniyetinin bir diğer rezaleti Buket Aydın'ın kovulması ve kendine yer açılması için yaptıklarıdır. Aydın'ı devirip yerine geçmek isteyen gözünü para hırsı bürümüş Ahmet Hakan neredeyse çocuğu yaşında olan Buket Aydın'a dair internet sitelerine bilgiler sızdırdı ve aleyhine sistematik haberler yaptırdı. Saçı-sakalı tamamen beyazlaşmış; dede kıvamına gelmiş bir adamın haber bülteninde prompter okumak için çocuğu yaşında bir genç sunucu ile bu kadar uğraşması ve uydurma haberler servis etmesi aslında çok zavallıca ve acınası bir olaydır. Üzücü gerçekten."
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları