loading
close
SON DAKİKALAR

Cem Küçük: AK Parti'de yolsuzluğa karışmış olanlar var

Cem Küçük: AK Parti'de yolsuzluğa karışmış olanlar var
Tarih: 04.12.2017 - 12:21
Kategori: Medya

Türkiye yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında AK Parti'de birilerinin yolsuzluğa karışmış olabileceğini yazdı

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük bugün köşesinde 28 Şubatçıların ve Erdoğan düşmanlarının ABD’nin Erdoğan’ı yok etmesini istediklerini yazdı. Yolsuzluk ve hırsızlık konusunda 28 Şubat’ın gazetecilerinin hapisteki hırsızlara ders verecek nitelikte olduğundan bahseden Küçük, nasıl vurgun ve soygun yapılır, nasıl banka hortumlanır konularında en ileri yöntemleri 28 Şubat’ın medyasının Türkiye’ye öğrettiğini savunurken AK Parti içinde birilerinin yolsuzluğa karışmış olabileceğini ama bunların amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabileceğini belirtti.

Küçük “28 Şubatçı alçaklar namus dersi veremezler!” başlıklı yazısında "AK Parti içinde yolsuzluklara karışmış olanlar vardır. Ama bunlar sizin yanınızda çırak olamazlar. Bunlar amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabilir ancak. Bir büyük patronun çok önemli bir devlet yetkilimize bir sohbette espri yapar gibiyken ağzından kaçırdığı şu cümle çok önemli: Bunlar hakikaten aptal hırsızmış. Nasıl bu iş yapılır bilmiyorlar. Gönderin ben bunlara öğreteyim.

Sevgili okurlarım bu diyalog ile kahkaha aynen yaşanmıştır ve devlet kayıtlarına girmiştir. Sözde şakadır bu, ama her şakada gerçek gizlidir. Bu meşhur patron bu işin kompedanı. Aynı şey gazeteciler için de geçerlidir. 28 Şubat’ın soyguncu medya aktörlerinden bizim muhafazakâr medyanın çok büyük çoğunluğu hâlâ tavuk gibi korkmaktadır." ifadelerine yer verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları