loading
close
SON DAKİKALAR

CHP 14. Kadın Kolları Olağan Kurultayı 9 Ağustos bugün yapılacak; kongrede Fatma Köse ve Aylin Nazlıaka yarışacak

CHP 14. Kadın Kolları Olağan Kurultayı 9 Ağustos bugün yapılacak; kongrede Fatma Köse ve Aylin Nazlıaka yarışacak
Tarih: 09.08.2020 - 07:32
Kategori: Kadın

CHP'nin ertelenen 14. Kadın Kolları Olağan Kurultayı 9 Ağustos Pazar bugün saat: 10.00'da Bilkent Odeon’da seyircisiz olarak başlayacak. Seçimde 2 aday Aylin Nazlıaka ve Mevcut Başkan Fatma Köse yarışacak.

CHP’nin 11 Temmuz’da yapılacağı açıklanan 14. Kadın Kolları Olağan Kurultayı koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmişti. Kongrenin 9 Ağustos Pazar günü yapılacağı açıklandı.

CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "14. Kadın Kolları Olağan Kurultayımız, 09 Ağustos 2020 tarihinde, saat 10:00’da, Bilkent Odeon’da seyircisiz olarak yapılacaktır. Bedeli ne olursa olsun, bu topraklara demokrasiyi, eşitliği, özgürlüğü biz kadınlar getireceğiz" dedi.

CHP Kadın Kolları Başkanlığına aday olan CHP Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka CHP Genel Merkezinde yaptığı adayık açıklamasında, "Gelecek kadınların ellerinde yükselecek. İktidar için kadınlar en önde yürüyecek. Bu inançla ve hedefle bugün CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları