loading
close
SON DAKİKALAR

CHP 97. kuruluş yıl dönümü kutlamalarını pandemi nedeniyle dijital ortamda yapacağını açıkladı

CHP 97. kuruluş yıl dönümü kutlamalarını pandemi nedeniyle dijital ortamda yapacağını açıkladı
Tarih: 08.09.2020 - 10:39
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi 97. kuruluş yıl dönümü kutlamalarının, son günlerde riski artan pandemi koşulları nedeniyle önlemlerle gerçekleştirileceğini açıkladı.

CHP'den 97. kuruluş yıl dönümü kutlamalarına ilişkin yazılı açıklamada bulunuldu. Açıklamada "Türkiye’nin kurtuluşundan kuruluşuna var olan Partimizin 97. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarında tüm Cumhuriyet sevdalıları ve partililerimizle bir arada olacağız"  denildi.

CHP'den 9 Eylül programına ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Partimizin 97. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları, son günlerde riski artan ve ivmelenen pandemi koşulları ve halkımızın sağlığına dönük endişeler nedeniyle güçlü önlemlerle gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi heyeti 9 Eylül 2020 tarihinde sabah 09:30’da Anıtkabir’de kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk koyacak, ardından ikinci genel başkanımız İsmet İnönü'nün mezarına çelenk bırakacaktır.

Saat 11:30’da ise Genel Başkanımız Milli Egemenliğimizin 100. yılı şerefine düzenlemiş olduğumuz resim, şiir ve beste yarışmalarımızın ödül sahipleriyle internet ortamında bir araya gelecektir.

Bu birlikteliğin canlı yayınlanacağı televizyon ekranları ve sosyal medya yayınları vasıtasıyla, Türkiye’nin kurtuluşundan kuruluşuna var olan Partimizin 97. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarında tüm Cumhuriyet sevdalıları ve partililerimizle bir arada olacağız. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu yolda, gösterdiği hedefe doğru olan mücadelesinin 97. yılını, pandemi koşullarına uygun biçimde, büyük bir coşkuyla kutlayacaktır"   

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları