loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara’da son bulacak

CHP  Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara’da son bulacak
Tarih: 13.12.2013 - 16:52
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında yürütülen Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri bu hafta Ankara’da yapılacak eğitimlerle son buluyor...

14–15 Aralık 2013’te Ankara’da yapılacak eğitimlere katılarak açılış konuşması yapacak olan Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı eğitimlerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Perihan Sarı’nın açıklaması şöyle:

“Bu hafta, Ankara’da yapılacak iki programla birlikte yaklaşık 7 aydır başarıyla sürdürülen YYAAE çalışmalarına son verilecek. Eğitimlere başvurular, 11 Aralık Çarşamba günü itibariyle sona erdi. Bu tarihe kadar kayıtlarını tamamlayan, Türkiye’nin pek çok farklı bölgesinden 800 aday adayı,14–15 Aralık’ta, eğitimlere katılmak üzere Ankara’da olacak.

İki gün sürecek olan bu son eğitim programında katılımcılar, Etkili İletişim Becerileri, Halkla İlişkiler ve Propaganda derslerinin yanında; Sosyal Demokrasi ve Yerel Yönetimler, Yeni Büyükşehir Yasası, Kentsel Dönüşüm, Muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma – değerlendirme bölümüyle birlikte programı tamamlayacak.

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek. Ayrıca, eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak.

07 Haziran 2013 tarihinden bugüne kadar sürdürülen eğitimlerle birlikte, yaklaşık on iki bin aday adayı yerel seçimlere hazırlandı. Bu yedi aylık zaman diliminde, Türkiye’nin farklı bölgelerinde, toplamda 58 YYAAE programının yürütülmesinde emeği geçen örgütlerimize, üyelerimize ve eğitmenlerimize verdikleri destek ve katkı için teşekkür ediyorum. “

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları