loading
close
SON DAKİKALAR

CHP atanamayan öğretmenleri dinledi

CHP atanamayan öğretmenleri dinledi
Tarih: 05.12.2012 - 14:41
Kategori: Sağlık, Yaşam

Gürsel Tekin, atanamayan öğretmenlere destek verdi...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, bir grup milletvekili ile birlikte Ankara Abdi İpekçi Parkı'nda oturma eylemi yapan atanamayan öğretmenleri ziyaret etti. Şubat ayında atama bekleyen buna karşın atanamayan 30 bin arkadaşları adına Ankara'da başlatılan oturma eylemi ile seslerini duyurmaya çalışan öğretmenler CHP Milletvekillerine sıkıntılarını anlattı.

Gürsel Tekin, hükümetin öğretmen atamalarında yarattığı sorunları yakından izlediklerini, her fırsatta destek olduklarını anlatarak, "Bundan böyle de sizlerin yanındayız. Bu hükümet döneminde atanamayan 36 öğretmen intihar etmiştir. Bu inanılmaz bir rakam. Krizin yerle bir ettiği Yunanistan'da yaşanmadı bunlar. Buna rağmen hükümet yanlışta ısrar ediyor. Bu çocukların sesini duymazlıktan geliyor. Aileleriyle birlikte binlerce insanı ilgilendiren sorunlara kayıtsız kalan hükümete bizim de tepki göstermemiz gerek. Hükümetin aymazlığı kendisine karşı çıkan örgütlü toplumun olmayışındandır. Maalesef baskı ve sindirme politikalarıyla duyarsız bir toplum yaratılmıştır. buna karşı sizin gösterdiğiniz tepkiyi takdirle karşılıyoruz. Örgütlü olmalıyız, örgütlü bir toplum yaratmalıyız ki gelen hükümetler başına buyruk politikaları halka rağmen uygulayamasınlar. Her zaman yanınızda olacağız." diye konuştu.

CHP Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Veli Ağbaba ve Özgür Özel de öğretmenlere destek amacıyla Abdi İpekçi Parkı'na geldi. Milletvekilleri destek amacıyla satılan kalemlerden de aldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları