loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı: Balıkesir Ahmet Akın İle Buluşmaya Hazır

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı: Balıkesir Ahmet Akın İle Buluşmaya Hazır
Tarih: 18.12.2023 - 09:11
Kategori: Siyaset

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı: "Büyükşehiri Birlikte Kazanacağız!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, sevgili yol arkadaşı Ahmet Akın'ın parti meclisi tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmesinin ardından Balıkesir programını duyurdu. Köybaşı, "Kentimize hayırlı olsun. Hep birlikte Büyükşehiri kazanacağız!" diyerek Balıkesirlilere seslendi.

Balıkesir Ahmet Akın İle Buluşmaya Hazır

Ahmet Akın'ın Balıkesirlilerle buluşma etkinliği şu detaylarla gerçekleşecek:

Yer: Ali Hikmet Paşa Meydanı
Tarih: 19 Aralık 2023 Salı
Saat: 14.00

Erden Köybaşı: "90 Gün Sonunda Zafer Bizim Olacak!"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın’ın  pankarttan korkup kaldırtmaya çalışanlara meydan okuyan Köybaşı, "Öyleyse 90 gün kabus göreceksiniz. Bu, her yerde karşınıza çıkacak," diyerek iddialı bir mesaj verdi. Balıkesir'in il ve ilçeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hazır olduğunu ve bu seçim kampanyasının Balıkesir'in her köşesinde hissedileceğinin altını çizdi.

Ahmet Akın, Balıkesir İçin Umut oldu.!

Ahmet Akın'ın ile CHP, Balıkesir için umut vaat ediyor ve güçlü bir değişim rüzgarı estiriyor. Akın'ın vizyonu, tecrübesi ve Balıkesir'e olan bağlılığı, kentin karşı karşıya olduğu zorlukların üstesinden gelecek ve Balıkesir'i Türkiye'nin yıldız şehirlerinden biri yapacak güce sahip olduğu havası Balıkesir sarmış durumda.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları