loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Başakşehir dayanışma gecesi düzenliyor

CHP Başakşehir dayanışma gecesi düzenliyor
Tarih: 07.03.2013 - 17:38
Kategori: Yerel

CHP Başakşehir İlçe Başkanlığınca düzenlenen dayanışma gecesine iş, siyaset ve sanat dünyasının renkli simaları katılacak...

Geceyle ilgili bilgi almak üzere görüştüğümüz İlçe Başkanı Özgür Karabat: “İlkini yaklaşık iki yıl önce düzenlediğimiz dayanışma gecemiz, özellikle partililerimizin anılarında canlılığını korumaktadır. Bilindiği gibi ilçe örgütümüz Ataşehir, Çekmeköy gibi İstanbul’un en genç örgütlerindendir. Kısa sayılacak siyasi geçmişimizde Başakşehir için değer ve bilinç yarattığımızı görüyoruz. Dayanışma gecemiz bu süreçte önemli bir kilometre taşı olmuştu. 20 Mart’ta yapacağımız dayanışma gecemizin farklı bir anlamı ve misyonu olacak. Bu gece Başakşehir Belediyesini almak üzere tutuşturacağımız meşale olacaktır. Dayanışma gecemize yoğun bir ilgi var. Hazırladığımız davetiyeler şimdiden tükendi. Örgütümüz şimdiden siyaset, iş ve sanat dünyasıyla buluşmanın heyecanı içindedir. Bu heyecan örgütümüzü Başakşehir’de iktidara taşıyacaktır” dedi.

20 Mart Çarşamba günü Yeşilköy WOW İstanbul Otelinin balo salonunda gerçekleşecek etkinliğe iş, sanat, siyaset, bürokrasi ve medya dünyasının önemli isimleri katılacak. Karadenizli sanatçı Fuat Saka, Arif Sağ’ ın öğrencisi olarak bilinen sanatçı Devrim Kaya ve sanatçı Nilüfer Sarıtaş sahne alacağı gecede Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi Dans Gurubu da özel bir gösteri sunacak.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları