loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Başakşehir'i gezdirdi

CHP Başakşehir'i gezdirdi
Tarih: 28.11.2012 - 19:38
Kategori: Yerel

CHP Başakşehir İlçe örgütü, ilçe sakinleri arasındaki beraberlik duygusunu ve dayanışma bilincini geliştirip pekiştirmek amacıyla şehir gezisi düzenledi...

27 Kasım tarihli geziye Bahçeşehir 1 ve 2. Kısım Mahallelerinde ikamet eden 62 kişi katıldı. “Birlikte Geziyoruz” adı verilen etkinliğe katılan mahalle sakinlerine İlçe Başkanı Özgür Karabat ve partili 6 yönetici eşlik etti.

Sabah saatlerinde iki otobüsle Boğazköy ve Bahçeşehirden hareket eden katılımcılar, Emirgan Kurusu Sarı Köşk’te kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonrası güneşli havadan istifade eden katılımcılar, koruda yürüyüş yaparak Sabancı Müzesine ulaştılar. Sabancı Müzesindeki sürekli sergileri ve 6 Ocak’a kadar sürecek Monet Sergisini gezen katılımcılar 14.30’da otobüslere binerek Bahçeşehir’e hareket ettiler.

Etkinlikle ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Özgür Karabat: “ İlçemizde sıklıkla etkinlik düzenlediğimiz gibi düzenlenen etkinliklere de katılarak halkımızla birarada olmaya büyük önem veriyoruz. Birlikte Geziyoruz etkinliğimizin amacı ilçe sakinlerimizle tanışmak ve iyi vakit geçirmekti. Etkinliğe katılanlar partilimiz değildi. Siyaset konuşmadık, sadece birlikte ve iyi vakit geçirdik. Siyasetten uzak gündemimize rağmen geziye katılanlardan partimize üye olmak isteyenler oldu. Diğer tüm katılımcılarda komşuluk memnuniyeti oluştu. Etkinliği gerçekleştiren arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları