loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Beylikdüzü Sosyal Demokrat Belediyeler fuarındaydı

CHP Beylikdüzü Sosyal Demokrat Belediyeler fuarındaydı
Tarih: 03.06.2013 - 13:51
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Türkiye’nin her yanından 61 belediyenin katıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Günleri Fuarına katıldı...

CNR Expo Center’da düzenlenen ve aralarında İzmir, Eskişehir, Antalya, Mersin Büyükşehir Belediyeleri’nin de yer aldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Günleri Fuara, ülke genelinde birçok CHP’li il ve ilçe belediyeleri katıldı. 29 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen fuarı gezen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye stantlarını tek tek ziyaret ederek bilgiler aldı.

Fuara katılan belediyelerin proje ve hizmetleriyle 2014’te Beylikdüzü iktidarına hazırlanan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’ne ışık tuttuğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Türkiye’nin farklı noktalarında önce insan diyen sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini gördük. İstanbul ve ilçelerinin sosyal demokrat belediyeciliğe ne kadar ihtiyacı olduğunu bir kez daha anladık” diyerek fuarın düzenlenmesinde emeği geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’a ve CHP’li belediyelere teşekkür etti.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları