loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Beylikdüzü'nden aşure ikramı

CHP Beylikdüzü'nden aşure ikramı
Tarih: 29.11.2012 - 13:13
Kategori: Yerel

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, binlerce kişiye aşure ikram etti...

Muharrem ayı dolayısıyla Beylikdüzü Çarşamba Pazarı girişinde aşure dağıtımı yapan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, binlerce kişiye aşure ikram etti.


CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, Muharrem ayı dolayısıyla Beylikdüzü Çarşamba Pazarı girişinde aşure dağıtımı gerçekleştirdi. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, binlerce vatandaşa aşure ikram edildi. Etkinlikte vatandaşlara kendi elinden aşure ikram eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra pazar esnafını da ziyaret ederek aşure ikram etti.


Etkinliği, bir arada yaşamanın simgesi olan Aşure’yi ilçe halkıyla paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Aşure berekettir. Toplumun bütünleşmesidir. Bu güzel duyguları binlerce insanımızla ağız tadıyla birleştirerek yaşamak istedik. Umarız, ağzımızın tadı hiçbir zaman bozulmaz, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan bir toplum oluruz” mesajını verdi.


Etkinliğe; İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle koordinatörlerinin yanısıra Meclis üyeleri de katıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları