loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Bursa İl başkanı Karaca'dan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a bir teşekkür daha!

CHP Bursa İl başkanı Karaca'dan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'a bir teşekkür daha!
Tarih: 23.10.2020 - 22:27
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca; 'Sağlıkçılara Bursa'da ücretsiz toplu ulaşım hakkı verilmesi sevindiricidir'.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu ulaşım hakkı tanımasının sevindirici olduğunu belirterek, "Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu ulaşım hakkını gündeme taşıdık. CHP Grubu önergesini revize edip, partimizin adını anmadan kendi önergesiymiş gibi oylamaya sunmuş olsa da, hizmetin sağlanmasındaki katkısı nedeniyle Alinur Aktaş'a teşekkürler" dedi.

"CHP'Lİ BELEDİYELER AYLARDIR BU HAKKI TANIYOR, BBB ANCAK HAREKETE GEÇTİ"

Cumhurbaşkanlığı'nca yayınlanan kararlar çerçevesinde sağlıkçıların pandemi mücadelesinin devam ettiği sürece toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmasının sağlandığını belirten CHP Bursa İl Başkanı Karaca, şunları söyledi:

"Başta İstanbul olmak üzere CHP'li büyükşehir belediyelerimiz sağlık personelinin toplu ulaşımın yanı sıra otopark hizmetlerinden de ücretsiz yararlanmasını sağladı. AKP'li Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin de sağlık personeline bu hakkı sağlaması için konuyu 8 ve 21 Ekim'deki açıklamalarımızda ele almış, önerge vererek meclis gündemine taşıyacağımızı da ifade etmiştik. 22 Ekim tarihli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında CHP grubumuz tarafından ilgili önerge verilmiştir."

"HİZMET GİDECEKSE, İMZA HANESİ BOŞ BIRAKILMIŞ ÖNERGELER HAZIRLARIZ"

Sağlık personeli için bu adımı atmayı aylardır düşünmeyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın, CHP'nin gündeme getirmesi ve önerge vermesi üzerine harekete geçerek, Meclise aynı konuda önerge sunduğunu hatırlatan Karaca sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli olan Bursalılara hizmetin ulaşmasıdır. Önemli olan sağlık çalışanlarına bu hakkın verilmesidir. Önergenin altındaki imzanın kime ait olduğu, böyle durumlarda önem taşımayabilir. Önergeyi oybirliğiyle kabul eden Bursa Büyükşehir Meclisi'ne teşekkür ediyoruz. Sağlık personelinin ücretsiz toplu ulaşım hakkı gibi, Bursalıların lehine olacak, vatandaşımıza hizmetin gideceği her konuda, bizler CHP Grubu olarak Alinur Aktaş'a destek için, imza hanesi boş bırakılmış önergeler hazırlarız ve hiç gocunmayız. Önemli olan vatandaşa hizmetin ulaşmasıdır."

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları