loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Etimesgut'tan imza kampanyası

CHP Etimesgut'tan imza kampanyası
Tarih: 01.11.2012 - 13:36
Kategori: Siyaset

CHP Etimesgut üyeleri ön seçim için imza kampanyası açtı...

MHP ve AKP'nin ortak adımıyla 2013 Sonbahar aylarında yapılması beklenen yerel seçimler için CHP Etimesgut üyeleri ön seçim için imza kampanyası başlattı. Partililer imza kampanyası için bir açıklamaya da yer verdi:

"Açıkçası uzunca bir süredir, AKP ve MHP birbirlerinden farklı olmayan aynı yönetim biçimini farklı yorumlarla savunan partiler olarak siyaset sahnesindeler. Onun için kimsenin aman AKP değil de MHP olsun deme lüksü yoktur. İş başta Genel Merkez yönetimimize düşmektedir.

Malum olduğu üzere mahalle-ilçe ve il kongrelerinde demokrasiyi işletmekte başarılı olamadık. Ön seçim ve ilçe-il delegelikleri tüm üyelerin katılımı ile yapılan bir seçimle ne yazık ki belirlenmedi. (En azından bizim de içinde olduğumuz Etimesgut ilçesinde belirlenmedi.) Tepeden gelen emirlere uygun il ilçe yönetimleri şekillendirildi. Tüm bunlara karşın büyük kurultayımızda Kurultay delegeleri Fikri Sağlar, Ercan Karakaş, Tekin Bingöl, Durdu Özpolat ve İlhan Cihaner gibi Genel Başkan'ın listesinde olmayan ama Parti Meclisi'nde görmek istediği insanlara görev vermiştir. Gönül isterdi ki bunlardan birkaçına yeni MYK'da görev verilsin.

Şimdi Görev partimizde!

Yerel seçimlere gidilen bu süreçte belediye başkan adayı, il genel ve belediye meclis üye adaylarının yazılan ön seçim delegeleri ile değil tüm üyelerimizin katılımı ile yapılacak bir ön seçimle belirlendiği taktirde, inanıyoruz ki yerel seçimlerde başarılı olacağız.

Onun için biz imzası bulunan Etimesgut'taki partililer olarak, tüm üyelerin katılımı ile yapılacak bir ön seçimle belirlenen adaylarla yerel seçimlere gidilmesini başta Genel Merkezimiz olmak üzere il ve ilçe yönetimlerinden beklemekte olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz." 

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları