loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan Yıldız Genç Sosyalistler Kampında

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan Yıldız Genç Sosyalistler Kampında
Tarih: 18.07.2013 - 15:52
Kategori: Yerel

Aslında Türkiye siyasi gündemine çoktan girmesi gereken hatta deprem etkisi yaratması gereken olay İzmir Foça'da yaşanıyor...

Ancak bırakın Türkiye'de gündem yaratmasını İzmir siyasetinin dahi gündemine girememiş olaydan söz edeceğiz bu gün.Yani geçtiğimiz Pazar günü başlayan Young Eoropan Socialist (Avrupa Enternasyonal Sosyalist Gençler) toplantısından.

Çoğunluğu Avrupa ülkelerinden olmak üzere 33 Ülkeden toplam 400 den fazla delegenin katıldığı ve ülkemizde ilk kez toplanan Sosyalist Gençlik Enternasyonal toplantısı Dünyada ve Türkiye'de son siyasi gelişmeleri, Sosyal demokrasinin ve solun dünya ölçeğinde durumu Türkiye'ye yansımaları ve elbette gezi direnişinin Dünya gençliğine yansımaları.

Tüm bunların tartışıldığı bu önemli toplantılar serisinden hatta gençlik kampından bırakın Türkiyeyi İzmir'de dahi gündeme gelememiş durumda. Bunun sorumlusu CHP İzmir yöneticilerimi? Gençlik kolları yöneticilerimi yoksa gündem belirlemede hep sınıfta kalan CHP genel merkez mi? Tüm bunları en yetkili ağızdan dinleyeceğiz yani CHP Gençlik kolları Genel başkanı İrfan İnanç Yıldızdan, Genç Genel Başkanla kampın ilk günü; yani delegeler henüz ülkelerinden gelmiş, kampa giriş yapıyorlarken, Yanına İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Soydan ve Foça Gençlik Kolları Başkanı Zafer Yetkin Atakı'da alarak geldiği eşsiz Foça manzarasında konuştuk o yoğunlukta bize zaman ayırdı röportaj verdi yarın yayınlayacağımız bu röportaj için kendisine çok teşekkür ederim.

Vişne Haber Ajansı/Emrullah Fırat

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları