loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Gençlik Kolları, seçim değerlendirmesi yapmak üzere toplanıyor

CHP Gençlik Kolları, seçim değerlendirmesi yapmak üzere toplanıyor
Tarih: 13.07.2023 - 10:22
Kategori: Siyaset

CHP Gençlik Kolları, seçim değerlendirmesi yapmak, partinin kongre süreçlerini ve yerel seçimleri konuşmak için İl Başkanları Toplantısı düzenliyor. Toplantının bir bölümünde İl Gençlik Kolları Başkanları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kilik;

”CHP’nin genç yöneticileri olarak seçimin muhasebesini yapmak, seçmenin bize verdiği mesajları doğru okumak ve önümüzdeki süreçleri konuşmak için bir araya geliyoruz.

Bu seçim CHP’nin gençleşmesinin elzem olduğu mesajını bize ve partimize net olarak verdi. 81 ilden gelen il gençlik kolları başkanlarımızla, seçim döneminde ne gibi sorunlarla karşılaştılar, eksik yönlerimiz nelerdi, seçmenin partimize, adaylarımıza ve vaatlerimize yaklaşımı nasıldı ve neleri düzeltmemiz gerekiyor bunları konuşacağız. Bunlardan ayrı olarak partimiz bir kurultay sürecinin içerisinde. Burada gençlik kolları olarak ne gibi bir rol oynayacağız, partimizin gençleşmesi için nasıl bir mücadele vereceğiz ve yeni yazılacak tüzük ve de program için önerilerimiz neler olmalı bunları da tartışıp ve kapsamlı raporlar hazırlayacağız.” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanlarının 2 gün sürecek toplantı öncesi Anıtkabir’e Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzuruna çıkacaklar, 15 Temmuz şehitliğini ziyaret ettikten sonra CHP Genel Merkezi’nde toplantıya başlayacaklar.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları