loading
close
SON DAKİKALAR

CHP İspark işletmelerinin hasılat tutarlarını sordu

CHP İspark işletmelerinin hasılat tutarlarını sordu
Tarih: 01.07.2013 - 11:51
Kategori: Özel Haberler

İSPARK’ın işletmesinde olan Otopark, Heliport ve Yat Limanlarında elde edilen hasılat tutarları ne kadardır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2013 yılı Haziran ayı Meclis toplantılarında CHP İBB Meclis Üyeleri; Dr. Hakkı Sağlam ve Serdar Bayraktar imzaları ile Meclis Başkanlığına verilen yazılı soru önergesi;

Yazılı Cevaplandırılmasını İstediğimiz Sorular:

İSPARK AŞ tarafından İstanbul genelinde Otopark, Heliport ve Yat Limanları işletmeciği yapılmaktadır. İSPARK AŞ’nin çalışanların çok büyük çoğunluğu ise kadrolu değildirler. Yazın sıcağı ve tozu, kışın soğuk ve çamurunda çalışan akşama kadar ekzos gazı soluyan personel, hizmet alımı yöntemiyle; güvenceden yoksun ve gelecek kaygısıyla çalışmaktadır. Bu kapsamda;

1. Otopark, Heliport ve Yat Limanları işletmesinde çalışanların ayrı ayrı sayısı nedir?

2. Çalışan personelin doğrudan İSPARK AŞ kadrosuna alınması konusunda girişimlerde bulunmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız buna ilişkin bir takvim var mıdır?

3. İstanbul Genelinde 14.06.2013 itibariyle yapımı devam otopark, heliport ve yat limanı var mıdır? Varsa yer ve adresleri nedir? Her birisinin imalat miktarı ve aşaması nedir?

4. Deniz araçlarına hizmet veren yat limanlarının adresleri nedir? Her birinin kapasitesi nedir? Günlük, haftalık, aylık ve yıllık ücreti nedir? Her bir otoparkın 2012 yılı hasılatı nedir? 31.05.2013 itibariyle 2013 yılı aylık hasılatları nedir?

5. Hava araçlarına hizmet veren heliport adresleri nedir? Her birinin kapasitesi nedir? Günlük, haftalık, aylık ve yıllık ücreti nedir? Her bir otoparkın 2012 yılı hasılatı nedir? 31.05.2013 itibariyle 2013 yılı aylık hasılatları nedir?

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları