loading
close
SON DAKİKALAR

CHP İstanbul İl Genel Meclisi, Sakarya'daydı

CHP İstanbul İl Genel Meclisi, Sakarya'daydı
Tarih: 20.05.2013 - 14:09
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul İl Genel Meclis Grubu, Sakarya Sapanca'da Atatürk Anıtına çelenk koydu...


116 Üyeli istanbul İl Genel Meclis Grubu ''Değerlendirme ve Eğitim Toplantısı'' için kampta olduğu Sakarya İli Sapanca İlçesinde, İlçe Protokolünün düzenlediği 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında etkinliğinde Atatürk anıtına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundular. Sakarya Kaymakamı, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve öteki yetkililerin de hazır bulunduğu törende ilgi CHP'li Meclis Üyelerinde oldu. CHP Sakarya İlçe Başkanı Turan Fortacı ve Yönetim Kurulununda hazır bulunduğu törende, gerçekleşen resmi törenden sonra CHP'liler çelenklerini atatürk büstüne koyarak saygı duruşunda bulundular.

Dünya döndükçe Milli Bayramlararımızı kutlayacağız, Büyük Atatürke olan saygı, sevgi ve minnet duygularımızı her zaman göstereceğiz

CHP Sakarya İlçe Başkanlığının çelenginden sonra Atatürk Büstüne, ''İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grubu'' çelengini bırakarak saygı duruşunda bulunan İstanbul İl Genel Meclisi CHP Grubu başkanvekili Ertuğrul Gülsever şunları söyledi, "Hiç bir güç ve kudret Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemel Atatürk'e ve onun devrimlerine bağlılığımızı koparamaz. Dünya döndükçe Milli Bayramlararımızı kutlayacağız, Büyük Atatürke olan saygı, sevgi ve minnet duygularımızı her zaman göstereceğiz" dedi.

Sapanca meydanında ki Atatürk büstüne çelenk koyan CHP Grubu, CHP Sakarya İlçe Başkanı ve Sapanca halkı ile beraber CHP Sapanca İlçe Başkanlığına yürüdüler. CHP'liler yol boyunca sapanca halkının 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutladılar. CHP Sapanca İlçe Başkanlığını ziyaret eden CHP Grubuna, CHP Sakarya İlçe Başkanı Turan Fortacı ve Yönetim Kurulu duydukları memnuniyeti dile getirerek CHP'li Meclis Üyelerine teşekkür ettiler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları