loading
close
SON DAKİKALAR

CHP İzmir İl Başkanlığına Şenol Aslanoğlu seçildi

CHP İzmir İl Başkanlığına Şenol Aslanoğlu seçildi
Tarih: 17.09.2023 - 00:40
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi 16 Eylül 2023 Cumartesi Gaziemir Fuar İzmir'de toplandı. CHP İzmir İl Kongresinde 617 delegenin oyunu almak için iki isim yarıştı. Mevcut İl başkanı Şenol Aslanoğlu ve Şakir Başak yarıştı.

Kongreye CHP Genel Başkanlığına adaylıklarını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Örsan Öymen'de katıldı. Kongre'de CHP MYK üyesi Zeynel Emre Divan başkanlığı yaptı

CHP 38.Olağan İzmir İl Kongresi’nde 617 delege il başkanını, yönetim kurulunu ve kurultay delegelerini seçmek için oy kullandı.

Mevcut İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 412 oy ile seçimi kazanırken Başak, 138 oy aldı. 

Seçim sonuçlarının ardından teşekkür konuşması yapan Aslanoğlu, “100.yılımıza denk gelen 38.Olağan İzmir İl Kongremizi İzmirli ve İzmir dışından gelen binlerce üyemizle birlikte gerçekleştirdik.Umudu yeniden yeşerten yenilenmiş kadrolarlar yerel seçim startı veren tüm örgütümüze teşekkür ederim. 100.yılımıza yakışan bir programı yapmış olmanın gururu içindeyiz.Sayın Genel Başkanlarımızın onurlandırdığı panel,Pınar Ayhan’ın duygu dolu Atatürk anlatımı,üyelerimiz ve İzmirlilerin katılımıyla 100.yaşımıza not düştük;Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.

2 gündür bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Cumuriyet Halk Partisinin hiçbir kongresinin kaybedeni olmaz. Her zamanki gibi kongreden CHP güçlenerek çıkmıştır, kardeşlikle çıkmıştır. Yarından tezi yok, el ele omuz omuza sahalarda olacağız. 30 ilçenin 30’unda CHP’nin bayrağını bir kere daha dalgalandıracağız. Destek veren, katkı koyan, 2 gününü bizimle paylaşan tüm yoldaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. İl kongrelerini ilçe başkanları var eder. 30 ilçe başkanıma alkış istiyorum. İyi ki varsınız, sağ olun , var olun” dedi.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları