loading
close
SON DAKİKALAR

CHP İzmir'de il başkanlığı seçimi yapılıyor; Blok-çarşaf liste kavgası ile başlayan kongrede 2 isim yarışıyor!

CHP İzmir'de il başkanlığı seçimi yapılıyor; Blok-çarşaf liste kavgası ile başlayan kongrede 2 isim yarışıyor!
Tarih: 16.09.2023 - 10:57
Kategori: Siyaset

CHP İzmir İl Kongresi’nde blok liste uygulama kararının verilmesinin ardından kavga çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi 16 Eylül 2023 Cumartesi Gaziemir Fuar İzmir'de toplandı. CHP İzmir İl Kongresinde 617 delegenin oyunu almak için iki isim yarışıyor. Mevcut İl başkanı Şenol Aslanoğlu ve Şakir Başak yarışacak.

Kongreye CHP Genel Başkanlığına adaylıklarını açıklayan CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve Örsan Öymen'de katıldı. Kongre'de CHP MYK üyesi Zeynel Emre Divan başkanlığı yapıyor.

Kongrede çarşaf-blok liste gerinliği yaşandı. Divan Başkanı Zeynel Emre ile eski milletvekili Sabri Ergül arasında blok liste tartışması yaşandı. 

Kongrede MYK'da İzmir'i temsil eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP PM Üyeleri ve İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Rıfat Nalbantoğlu, Gökçe Gökçen ve Yüksel Taşkın, İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Deniz Yücel, Rahmi Aşkın Türeli ve Sevda Erdan Kılıç, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda basın mensubu izliyor.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları