loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka bugün görevi teslim alıyor

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka bugün görevi teslim alıyor
Tarih: 11.08.2020 - 07:31
Kategori: Kadın

CHP Kadın Kolları 14. Olağan kongresini kazanan yeni CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka bugün CHP Genel Merkezinde saat:10.00'da görevi teslim alıyor.

CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka bugün CHP Genel Merkezinde Saat: 10.00'da görevi teslim alıyor.

CHP 14. Kadın Kolları Olağan Kurultayı Ankara Bilkent Odeon'da gerçekleşmiş Fatma Köse ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka'nın yarıştığı kurultayda yeni genel başkan seçilmişti. Aylin Nazlıaka 309 oy alarak yeni CHP Kadın Kolları Genel Başkanı olurken, Fatma Köse'de 205 oy almıştı.

CHP Genel Merkezinde bugün görevi teslim alacak olan Aylin Nazlıaka 3 günde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adayı olarak çıktığı için eleştirilmişti. Aylin Nazlıaka ayrıca CHP Genel Başkanı tarafından tekrar atanan daha önce kendisini partiden ihraç eden kadrolarla da çalışacak.

CHP Kadın kurultayında partililerin en çok konuştuğu sandık 1 numaralı Milletvekili ve PM üyelerinin oy kullandığı sandık olmuştu. 1 Numaralı sandıktan 8 oy Aylin Nazlıaka alırken Fatma Köse ise 28 oy almıştı. Sert açıklamaların yapıldığı kongrede Aylin Nazlıaka ve Fatma Köse, sonuçların açıklanmasının ardından birlikte sahneye çıkarak teşekkür konuşması yapmıştı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları