loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Kartepe’den Anneler Günü Şöleni

CHP Kartepe’den Anneler Günü Şöleni
Tarih: 10.05.2013 - 11:52
Kategori: Yerel

CHP Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu ve yönetimi tarafından ilçede 800 kadının katıldığı Anneler Günü etkinliği düzenledi...

CHP Kartepe İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Anneler Günü Şöleni Maşukiye Cevizdibi Restaurant bahçesinde gerçekleşti. Şölene CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, Kadın Kolları MYK Üyesi Hamiyet Göksu, Kartepe İlçe Başkanı Bülent Sarı ile kadın kolları yöneticileri, partililer, belediye başkan aday adayları ve Kartepeli kadınlar katıldı. Yaklaşık 800 kişinin geldiği etkinlikte konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, “Annelerimiz bizim baş tacımız. Annelerimiz için ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Kartepe’de bundan sonra sadece Anneler Günü’nde değil, her gün annelerimiz için bir şeyler yapalım. Bütün anneler günü’nü kutluyorum”dedi. İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen ise Kartepeli kadınların nezdinde tüm annelerin gününü kutladı. Çok güzel bir ortamda piknik havasında geçen şölende annelerin önemi, kadınların önemi bir kez daha vurgulandı. Davetliler gün boyunca gönüllerinden geldiği gibi eğlenme fırsatı buldular.

ANNELER GÜNÜ 1: İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen, MYK Üyesi Hamiyet Göksu, parti eğitmeni Prof. Dr. Ehlinaz Torun ve partililerde şölene katılanlar arasındaydı.

ANNELER GÜNÜ 2 : CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İlçe Kadın Kolu Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu davetlilerle yakından ilgilendi.

ANNELER GÜNÜ 3: Kartepe’nin her mahallesinden çok sayıda kadın kendileri için düzenlenen şölene katıldı.

ANNELER 4 : Cevizdibi Restaurant’ta yapılan şölene katılanlar oldukça güzel bir geçirdiler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları