loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Konak İlçenin konuğu Murat Öncel'di

CHP Konak İlçenin konuğu Murat Öncel'di
Tarih: 04.04.2013 - 11:38
Kategori: Yerel

CHP Konak ilçe kadın kollarının haftalık eğitim çalışmasının konuğu eski Merkez Disiplin Kurulu üyesi Murat Haluk Öncel oldu...

İlçe merkezi eğitim salonunda yapılan toplantıya kadınlar yoğun ilgi gösterdiler.

Siyasete Henüz 27 Yaşındayken DSP Urfa İl  Başkanı olarak başladığını söyleyen Öncel, Daha sonra Rahşan Ecevit'le yaşadığı çelişkiler üzerine DSP'den ayrıldığını İzmir'e taşınarak da CHP saflarına katıldığını, CHP de sırasıyla Konak Belediyesi Meclis üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı ve MDK üyeliklerinde görev aldığını belirtti.

''İnançlı ve iddialı siyasetçiyim, siyaset ülkeye halka hizmet için yapılmalı böyle düşündüğüm için CHP'deyim'' diyen Öcel, Siyaseti barış için demokrasi için cennet ülkemin insanlara da cennet gibi olması için siyaset yapıyorum dedi.

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Murat Haluk Öncel Bayraklı belediye Başkanlığı için aday olduğunuz söyleniyor aday olmayı düşünüyor musunuz sorusuna ise, ''az önce söyledim iddialı siyasetçiyim,siyasi birikimimi partim nerede değerlendirirse orada hizmet etmeye hazırım'' dedi.

CHP deki yüzde 33 cinsiyet kotasının kadınlar için konulduğunu savunan Öncel, ''Bu oran bana göre çok az. Madem kadın erkek eşitliğine inanıyoruz o halde kota yüzde 50 olmalıdır. İnşallah belediye başkanı olursam kesinlikle yönetim kadromun yarısı kadın ve gençlerden olacaktır'' dedi.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları