loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Maltepe ilçe yöneticisi, cinsel saldırıdan tutuklandı

CHP Maltepe ilçe yöneticisi, cinsel saldırıdan tutuklandı
Tarih: 30.11.2020 - 17:47
Kategori: Gündem

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K., daha önce bir kafede birlikte çalıştığı 23 yaşındaki Z.Y. isimli kadına ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı. U.K., CHP İstanbul ve Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından ihraç edilmesi istemiyle disipline sevk edildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından U.K., CHP İstanbul ve Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından ihraç edilmesi istemiyle disipline sevk edildi. Dosyanın işleme konması için İl Disiplin Kurulu’nun toplanacağı öğrenildi.

'TUVALETTE DÖVDÜ TEHDİT ETTİ'

Geçen hafta pazartesi günü Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Z.Y., ifadesinde özetle şunları söyledi:

“Şikâyetçi olduğum U.K, benim çalıştığım kafeden arkadaşım olur. Kendisiyle 1- 1.5 ay çalıştık, sonra işten ayrıldı. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı. 20 Kasım 2020 Cuma günü akşam saatlerinde çalıştığım iş yerine gelerek, akşam Maltepe’de bir kafede buluşmayı teklif etti. Yarım saat kadar baş başa oturduk. İşyeri U.’nun arkadaşının olduğu için kalkmak istedim. Gitmek için ayağa kalktım. U.K. beni kendisine çekti. Ben de masada bulunan bardağı kafasında parçaladım. Öfkeyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü. Burada beni tekme tokat darp etti. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu.

"BURADA SENİ KİMSE DUYMAZ"

‘Bağırma, burada kimse seni duymaz, kapı da kilitli’ dedi ve boğazımı sıkıp tehdit etti. Bu olaylar yaklaşık 1-1.5 saat kadar sürdü... Ailemin duymasından korktuğum için karakola gitmedim. Cumartesi günü darp raporu aldım. Beni alıkoyan ve cinsel saldırıda bulunup darp eden şahıstan şikâyetçiyim. Tedbir talebim de vardır.” Z.Y.’nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan U.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları