loading
close
SON DAKİKALAR

CHP MYK toplandı

CHP MYK toplandı
Tarih: 21.05.2014 - 14:45
Kategori: Siyaset

CHP Meclis Grubu Cumhurbaşkanlığı seçim süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı...

Kılıçdaroğlu, “Milletvekillerinin yazdığı cumhurbaşkanı aday isimlerine sadece sizin bakacağınız söyleniyor” diyen gazeteciye, “Aynen öyle” karşılığını verdi.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, yaklaşık 20 milletvekili söz alarak, nasıl bir cumhurbaşkanı olması gerektiği konusunda görüşlerini iletti.

Cumhurbaşkanı seçiminin, 2015 yılında yapılacak genel seçimler nedeniyle daha da fazla önem taşıdığını belirten vekiller, Kılıçdaroğlu’ndan cumhurbaşkanı adayı belirlenirken kendileriyle tek tek görüşmesini de istedi.

Toplantıda, milletvekillerine üç isim için anket kağıdı dağıtıldı. Milletvekilleri, adaylarını bu kağıtlara yazarak, kupalara attı. Daha sonra bu notlar Kılıçdaroğlu’na teslim edildi. Kılıçdaroğlu milletvekillerinin cumhurbaşkanı adayı konusundaki tercihlerini kendisi değerlendirecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda, milletvekillerinden görüş aldıklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Milletvekillerinin yazdığı cumhurbaşkanı aday isimlerine sadece sizin bakacağınız söyleniyor” diyen gazeteciye, “Aynen öyle” karşılığını verdi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları