loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti Meclisi 27 Kasım 2022 Pazar günü toplanıyor

CHP Parti Meclisi 27 Kasım 2022 Pazar günü toplanıyor
Tarih: 25.11.2022 - 09:33
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi, Parti Meclisi olağan toplantısını 27 Kasım 2022 Pazar günü CHP Genel Merkezinde yapacak. PM Gündeminde 6'lı masanın hazırladığı Anayasa Taslağı var.

CHP PM 27 Kasım 2022 Pazar günü toplanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak olan PM'de 6'lı masanın hazırladığı Anayasa Taslağı var.

PM Toplantısında, 28 Kasım'da Bilkent Otel'de özel davetlilere tanıtılacak Anayasa Taslağı toplantısı öncesi CHP PM üyelerine de tanıtılacak.

CHP PM toplantısında CHP MYK tarafından Cumhuriyet Halk Partisi, örgütlerine yönelik Milletvekilleri aday adaylığı için yayımlanan istifa genelgesinin de görüşülmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, örgütlerine yönelik Milletvekilleri aday adaylığı için istifa genelgesi yayımlamış. Genelge gereği CHP il, ilçe, belde başkanları ve yöneticilerinin 5 -26 Aralık tarihleri arasında istifa etmeleri istenmişti.

Cumhuriyet Halk Partisi MYK'sı olağan CHP'nin olağan kurultay sürecini erken seçim beklentisi ile ertemişti. PM toplantısında istifalar ile boşalan örgütlerin yenilenmesi yöntemininde değerlendirilmesi bekleniyor.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları