loading
close
SON DAKİKALAR

CHP Parti Okulu Eğitimleri devam ediyor

CHP Parti Okulu Eğitimleri devam ediyor
Tarih: 30.11.2013 - 15:07
Kategori: Siyaset

CHP Parti içi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nın koordinatörlüğünde süren ''Aday Adayları Eğitim Programı''iki günlük eğitimle devam ediyor...

fotoğraflar için tıklayınız

Cumhuriyet Halk Partisi Parti içi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nın koordinatörlüğünde süren " Aday Adayları Eğitim Programı" Ankara İl Başkanlığının düzenlediği iki günlük eğitimle devam ediyor.

Yerel seçimlerde aday olmak isteyen partililerin eğitilerek sertifa verildiği programın açılış konuşmasını yapan Perihan Sarı, eğitim programının içeriğini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve ekibi tarafından belirlendiğini uygulamanın ise CHP Parti Okulu Tarafından gerçekleştirildiğini belirterek; " CHP Olarak ilk defa bir yerel seçime Parti İçi Eğitimden sertifika almış adaylarla gireceğiz. İnanıyorum ki bu bize seçim sonuçları ve seçildikten sonra da vatandaşlara hizmet açısından çok fayda sağlayacaktır. Hepinize parti görevi için aday olma özverisinde bulunduğunuzdan ve burada tam kadro eğitim toplantısına katıldığınız için teşekkür ederim. Önümüzdeki süreçte sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Ankara İl Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen eğitim programı iki gün sürecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları