loading
close
SON DAKİKALAR

CHP projelerini Derince'de de geliştiriyor

CHP projelerini Derince'de de geliştiriyor
Tarih: 18.01.2013 - 14:17
Kategori: Yerel

CHP Derince ilçe binasında proje grup toplantısı düzenlendi...

15.01.2013 Salı günü CHP Derince ilçe binasında Kocaeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mithat Fırat ÖZER, Dr. Ersan KOÇ ve Öğr. Gör. Ekrem ÖZDEMİR’in sunumuyla katıldığı proje grup toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Derince ilçe örgütünden yönetim kurulu, meclis üyeleri ve mahalle temsilcilerinden oluşan 27 CHP’li katıldı.

Şehir Plancısı Dr. Ersan KOÇ sunumunda kent vizyonunun nasıl belirlenmesi gerektiği ve bu konuda bakış açımız ne olmalıdır? gibi soruların yanıtlarını dünyadaki başarılı şehircilik uygulama örnekleriyle paylaştı. Derince ve Kocaeli Büyükşehir için vizyon çalışmalarının “Nasıl bir kentte yaşamak istiyoruz?” sorusuna yanıt bulma çalışmaları olduğunu ve bizlerin bunu kurgulaması gerektiğini ifade etti.

Sunumu izleyen tartışmalar bölümünde Derince’nin vizyon konusunda Derince CHP ilçe örgütünün başarılı projeler üretebileceğinin ipuçlarını verdi. Ayrıca Derince CHP ilçe örgütü 10 kişilik mimar, mühendis ve sosyal bilimciden oluşan proje teknik çalışma grubunu kurarak Derince ilçemize önemli projeler kazandırmakta iddialı olduğunu gösterdi.

 Prof. Dr. Mithat Fırat ÖZER “CHP’nin her bir ilçe örgütü bünyesinde kurduğu proje teknik grupları sayesinde Kocaelinin tamamı için çok özgün projelerin ele alınmaya başlandığını ve CHP’nin başta Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı olmak üzere belediye başkanlığını alacağı tüm ilçelerde önemli gelişmelerin gerçekleşeceği çok açıktır” dedi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları